Делегація із Мелітополя завітала до Вінниці 🏙️

Для чого і що робили читайте 👇 В рамках реалізації проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» відбувається серія навчальних візитів до міст партнерів проєкту.

04.11.2021 08:23

✔️Першим містом до якого завітали наші представники стало – Вінниця. Серед делегатів були представники таких управлінь і департаментів як: управління освіти, відділ маркетингу та туризму, відділ транспорту, департамент капітального будівництва житлово-комунального господарства, відділ кадрів, відділ інформаційних технологій та Агенції розвитку Мелітополя. Очолював команду з Мелітополя  заступник міського голови – Щербаков Олександр Валерійович. 

У Вінниці, наших представників зустрічав заступник міського голови Очеретний Андрій Михайлович, який щиро ділився досвідом розвитк свого міста і розповідав про плани на майбутнє.

✔️Після зустрічі була двогодинна оглядова екскурсія, для всієї команди з Мелітополя, на якій були показані найбільш успішні урбаністичні кейси. Наступним етапом стало знайомство з відділами та департаментам Вінницької міської ради. Кожен учасник делегації протягом двох днів плідно працював в своїх напрямках роботи, переймав успішний досвід і ділився власними напрацюваннями. 

✔️Висловлюємо щиру подяку Вінницькій міський раді за теплий прийом і готовність ділитись досвідом та Проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», GIZ за можливість навчатись! Наступна зупинка – Житомир.