Громадські консультації в Мелітополі!

А Ви були залучені до обговорень?

15.07.2021 07:14

З 1 по 3 липня 2021 року по різним мікрорайонам міста проходили громадські консультації, на яких обговорювали попередні результати досліджень та експертний  аналіз міського середовища. В рамках Проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні II», учасником якого Мелітополь став у 2019 році, одинадцять  експертів протягом року працювали над збором та структуруванням інформації, яку отримували від керівників профільних управлінь, з відкритих джерел та власних спостережень.

Результати попереднього дослідження, його аналіз,  експертна група представляла і разом з мешканцями міста обговорювала під час трьох публічних заходів – ГРОМАДСЬКИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ.

Консультаційними майданчиками стали:
— район Нового Мелітополя на подвір’ї школи № 7;
— майданчик на Мікрорайоні у сквері біля Мелітопольського багатопрофільного центру професійно-технічної освіти;
— Музейний дворик Міського краєзнавчого музею.

На зустрічах побувало більш ніж 150 жителів міста, працювали здебільшого у вечірній час з 17.00 – 19.00 але велика кількість питань та актуальність піднятих тем не давали довго розійтись. Кожен учасник мав бажання зробити внесок у розвиток Мелітополя і свого мікрорайону, висловлюючи свої думки та пропонуючи гарні ідеї.

Усі ідеї, бачення, запитання, проблеми, поради й пропозиції мелітопольців будуть включені до робочого аналітичного документу Концепції та враховані експертами проєкту. В вересні планується друге коло громадських обговорень, тож, у кожного ще буде можливість висловити свої думки та допомогти місту стати краще!

Далі буде!