Розвиток місцевої системи соціального захисту населення

Ми розпочали!

23.03.2021 14:27

З 15.02 по 19.02 в Мелітополі працювала консультант проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході Україні» - Анна Левкина, яка проводила оцінку соціальної сфери міста. Такий аналіз допоможе в подальшому розробити стратегію та  покращити управління і розвиток місцевої системи соціального захисту населення. 

Почався візит із засідання робочої групи на якій обговорювались актуальні питання розвитку сектору соціального захисту населення, оцінювався існуючий стан надання послуг, визначалась тематика кваліфікаційних заходів для членів робочої групи та багато інших важливих питань. 

Продовженням візиту стало відвідування низькі соціальних закладів, на яких консультант проєкту змогла більш детально ознайомитись зі станом соціальних послуг і структур міста. 

Також, була проведена зустріч з активними громадськими організаціями міста, які працюють в сфері надання соціальних послуг.

Завершився тижневий візит зустріччю з першим заступником міського голови – Іриною Рудаковою, на якій обговорили перспективи розвитку соціальної сфери в нашому місті. 

Захід проводиться у співпраці з GIZ по проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході Україні» за ініціативи КУ «Агенція розвитку Мелітополя» 

Якщо ви бажаєте долучитись до процесу створення стратегії та допомогти зробити соціальні послуги більш адаптованими, пройдіть важливе опитування за посиланням 

https://numl.org/FOJ

Кожна відповідь дуже важлива!

Дякуємо!