Стратегії сектору охорони здоров'я - бути!

03-04 лютого, в Мелітополі працювала робоча група представників Організації AICM Foundation задля оцінки потреб медичної сфери міста та подальшої розробки стратегії яка допоможе покращити управління та розвиток місцевої системи охорони здоров’я.

12.03.2021 13:59

Почався візит із засідання робочої групи, яка складається із керівників та головних лікарів медичних закладів міста на чолі з першим заступником міського голови – Іриною Рудаковою. На зустрічі були обговорені актуальні питання розвитку сектору охорони здоров’я, обговорення оцінки існуючого стану та потреб щодо сектору охорони здоров`я, визначення тематики та планування кваліфікаційних заходів для членів робочої групи громади та багато інших важливих питань. 

Продовженням візиту стало відвідування низькі медичних закладів первинно та вторинної ланки, на яких керівник проєктів МБФ «АІСМ Україна»  Каррер Крістіан, разом з експертами змогли більш детально ознайомитись зі станом медичної галузі міста. 

Завершився дводенний візит експертів зустріччю з  Мелітопольським міським головою Іваном Федоровим, на якій обговорили перспективи розвитку медичної галузі в нашому місті. 

Захід проводиться у співпраці з GIZ по проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході Україні» за ініціативи КУ «Агенція розвитку Мелітополя»